Handige Links

Gemeente Lelystad
Hier vindt u alle informatie betreffende zaken binnen de Gemeente Lelystad.
Klik hier om de website van Gemeente Lelystad te bezoeken.

MDF
De afdeling Schuldhulpverlening van het MDF werkt voor particulieren en ex-zelfstandigen in de gemeenten Lelystad, Dronten en Zeewolde.
Klik hier om de website van het MDF te bezoeken.

IDO
De stichting ISL geeft ondersteuning aan mensen met financiële problemen, voor zover deze nog niet of niet meer terecht kunnen bij overheidsinstellingen of andere particuliere instellingen die zich bezig houden met financiële hulpverlening.
Klik hier om de websie van IDO te bezoeken.

Schuldhulpmaatje
Een SchuldHulpMaatje neemt niet het werk over van professionele hulpverleners, maar vult het aan en ondersteunt het. De grote meerwaarde van een maatje is dat hij/zij tijd heeft. Voor een kop koffie aan de keukentafel en een goed gesprek.
Klik hier om de website van SchuldHulpMaatje te bezoeken.

Nibud
Op de website van het NIBUD vindt u informatie, praktische tips, berekeningen en testjes over geld. Het Nibud is in Nederland hét kenniscentrum op het gebied van de huishoudfinanciën.
Klik hier om de website van het Nibud te bezoeken.

Bereken uw recht
Wilt u graag weten op welke toeslagen en subsidies u recht heeft en hoeveel deze regelingen u opleveren? Deze informatie vindt u op de website “Bereken uw recht”.
Klik hier om de website van Bereken uw recht te bezoeken.

NBPB
Alle informatie met betrekking tot de Beroepsvereniging voor Professionele (beschermings)Bewindvoerders vindt u op de website van het NBPB.
Klik hier om de website van het NBPB te bezoeken.

Rechtspraak
De website “Rechtspraak”  is de officiële site van de rechterlijke organisatie in Nederland met algemene informatie over recht en een selectie van gerechtelijke uitspraken.
Klik hier om de website Rechtspraak te bezoeken.